Ενεργειακό Φενγκ Σουι. Μύθοι, αλήθειες και σωστές τεχνικές | Love Yourself

march, 2019

16mar5:00 pm9:00 pmFeaturedΕνεργειακό Φενγκ Σουι. Μύθοι, αλήθειες και σωστές τεχνικέςΕνεργειακό Φενγκ Σουι. Καθαρισμός χώρου: Μύθοι, αλήθειες και σωστές τεχνικές

Event Details

Ενεργειακό Φενγκ Σουι. Καθαρισμός χώρου: Μύθοι, αλήθειες και σωστές τεχνικές

Ανοιχτή Ομιλία
“Ενεργειακό Φενγκ Σουι. Καθαρισμός χώρου: Μύθοι, αλήθειες και σωστές τεχνικές”
Εισηγητές: Λα Μαρ Ζολώτας, Νισίρα Λουκά
16 Μαρτίου 2019

Εισαγωγή στο ενεργειακό φενγκ σούι (Alpha Chi Feng Shui)
Η Γη, πηγή ενεργειών και δονήσεων
Τα 5 στοιχεία της γης: φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο
Τα ενεργειακά κέντρα της γης
Η θετική και η αρνητική ενέργεια, το chi και το cha
Το γεωπαθητικό στρες
Τα ενεργειακά φορτία μέσα στα κτίρια
Αντίληψη των ενεργειών μέσα στο χώρο
Τεχνικές ενεργειακού καθαρισμού του χώρου

Αυτή η ομιλία είναι μια εισαγωγή στην πανάρχαια τέχνη της αρμονίας μεταξύ γης και ανθρώπου, μια γνωριμία με τις βασικές αρχές της σχολής του ενεργειακού φενγκ σούι.
Θέλετε να μάθετε πως λειτουργούν οι ενέργειες, πως κυκλοφορούν μέσα στον χώρο και τον κόσμο;
Θέλετε ν΄ακούσετε για το πώς αλλάζουν οι πρωταρχικές ενέργειες που εκπορεύονται από τη γη και τον ουρανό όταν επέμβει σε αυτές ο άνθρωπος χωρίς να είναι συντονισμένος μαζί τους.
Θέλετε να γνωρίσετε τρόπους να μετράτε τις ενέργειες σ΄ έναν χώρο;
Σας ενδιαφέρει να μπορείτε να καθαρίσετε ενεργειακά τον χώρο σας;
Μύθοι και αλήθειες:
«βοηθάει το φασκόμηλο στον εξαγνισμό του χώρου», αυτή και άλλες παρόμοιες απορίες θα απαντηθούν σε αυτή τη διάλεξη.
Φέρτε καλή διάθεση, τις ερωτήσεις και την ετοιμότητά σας και να είστε ανοιχτοί να αφήσετε παλιές δοξασίες πίσω, να ενεργοποιήσετε την έμφυτη σοφία σας να αναγνωρίζετε και να αντιλαμβάνεστε τις ενεργειακές δονήσεις και να δείτε τον κόσμο με νέα ματιά!
Στο τέλος της διάλεξης έχετε την ευκαιρία να πάρετε τον ενεργειακό χάρτη της κατοικίας σας, αρκεί να έχετε μαζί την κάτοψη της οικίας σας. Κόστος 30ευρω.
Μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί όσον αφορά το σπίτι σας και συνδοιαστικά με θέματα διαβίωσης, υγείας και οικογενειακών σχέσεων.

Παρουσιαστές:
Η Νισίρα Λουκά είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Αlpha Chi Feng Shui από το 2012. Ειδικεύεται στην οικογενειακή συμβουλευτική, στο οικιακό feng shui γιατί η κατοικία είναι το κέντρο ροής των ανθρώπινων σχέσεων και της σύγχρονης ζωής. Διοργανώνει δράσεις γεωθεραπείας σε πόλεις, σε ανοιχτά τοπία και στη φύση.
Ο Λα Μαρ Ζολώτας σπούδασε τεχνολόγος γεωπόνος κι εκπαιδεύτηκε ως Σύμβουλος Alpha Chi. Χρησιμοποιεί το φενγκ σούι επαγγελματικών χώρων για την ανάπτυξη επιχειρήσεων, κάνοντας παράλληλα coaching ηγεσίας. Νιώθει τη γη, σαν υπενθύμιση της αγάπης και πηγή της ζωής, ως μέσο θεραπείας για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Time

(Saturday) 5:00 pm - 9:00 pm +03:00

Location

Agigma Massage & Therapies

Μαχητών Σχολής Χωροφυλακής 7, Ρέθυμνο 741 00

Organizer

Νισίρα Λουκά & Λα Μαρ ΖολώταςΗ Νισίρα Λουκά είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Αlpha Chi Feng Shui από το 2012. Ειδικεύεται στην οικογενειακή συμβουλευτική, στο οικιακό feng shui γιατί η κατοικία είναι το κέντρο ροής των ανθρώπινων σχέσεων και της σύγχρονης ζωής. Διοργανώνει δράσεις γεωθεραπείας σε πόλεις, σε ανοιχτά τοπία και στη φύση. Ο Λα Μαρ Ζολώτας σπούδασε τεχνολόγος γεωπόνος κι εκπαιδεύτηκε ως Σύμβουλος Alpha Chi. Χρησιμοποιεί το φενγκ σούι επαγγελματικών χώρων για την ανάπτυξη επιχειρήσεων, κάνοντας παράλληλα coaching ηγεσίας. Νιώθει τη γη, σαν υπενθύμιση της αγάπης και πηγή της ζωής, ως μέσο θεραπείας για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Pin It on Pinterest

X